Egyedi termékeim gyönyörű képei

Én már jóval a versenytársaim előtt rádöbbentem arra, hogy hiába gyártom én a legszebb és legegyedibb ásvány ékszereket a földön, hogyha az nem jut el az emberekhez, ha nem is tudnak rólam, nem lesz keresletük és nem tudják betölteni a szerepüket sem. Ugye a különböző ásványok különböző problémákon tudnak hatékonyan segíteni, nem beszélve arról, hogy horoszkóphoz és egyéb tervekhez, vágyakhoz is tökéletes partnerek tudnak lenni ha megfelelően használja őket az ember. Pontosan ezért én nem csak szép, de valóban segítségként is funkcionáló egyedi ásvány ékszereket készítek, amik ma már a weboldalam segítségével el is jutnak az emberekhez.

Ahogy telt az idő persze egyre több ember döbbent rá arra, hogy a különböző kiállítások, versenyek, vásárok tökéletes helyszínek az értékesítésre, ám aki nagy mennyiségben szeretne eladni, annak ezek már beszűkült értékesítési forrásként számít. Egyre több a weboldal és webshop ebben a témakörben, tevékenységi körben is. Így pedig, ha meg szeretném különböztetni a termékeimet a többi versenytárs termékeitől, akkor mindenképpen meg kell találnom azt a versenyelőnyt, ami az értékesítést növeli és a különbözőséget megadja.

Hála a jó égnek az egyik ismerősöm világított rá az egyik beszélgetésünk alkalmával arra, hogy bizony ő az alapján vásárol, hogy milyen a termékfotó. Mert ha ott tökéletes a termék, és nem látja úgy, hogy nagyon az előnyök vannak kidomborítva, vagy mondjuk hogy többet használták a képszerkesztő programot mint kellett volna, akkor biztos lehet benne, hogy a termék tökéletes lesz számára. Éppen ezért én keresgélni kezdtem, hogy ki tudna nekem tökéletes segítséget nyújtani a termék fotózás témakörén belül. Hála a jó égnek aztán rátaláltam a Fotoda csapatára, és most már tökéletes formában, gyönyörű képekkel üzemel a webshopom, ahol a termékfotó a legnagyobb versenyelőny.

Leave a Comment