Én ilyenről még nem is hallottam

Nem olyan régen a szüleimtől kaptam egy új iphonet szülinapomra. Szerintem annyit mondogattam nekik, hogy mennyire jó ez a telefon, mennyi lehetőség van benne és milyen szép, hogy rászánták magukat és vettek nekem egyet. Na és persze biztosan annak is örültek, hogy tudtak nekem venni egy olyan ajándékot, amit biztos hogy szeretnék és biztos hogy nagyon örülni is fogok neki. Igen ám, de így a régi telefonommal mi legyen? Gondoltam rá, hogy ajándékba oda adom az egyik kereszt gyerekemnek, de hát kettő van, most melyikkel toljak ki? Arra is gondoltam, hogy eladom, de az nagyon sok macera. Hirdetést kell csinálni, ha rosszabb a helyzet, akkor többet is, beszélni és egyeztetni kell az érdeklődőkkel, találkákra kell menni. Nekem erre sem időm sem pedig energiám nincsen sajnos.

Az egyik jó barátom viszont azt ajánlotta, hogy keressem fel az almabazar.hu oldalt, mert úgy látta, hogy használt iphone felvásárlás is van a tevékenységük között. Én megmondom őszintén, hogy ilyet még sosem hallottam. Hallottam már beszámítást, ha az ember ott veszi az új telefont, akkor beveszik és az értékét beszámítják, de csak felvásárlást még sosem. Így szinte biztos voltam benne, hogy nem fogok sikerrel járni. De meg is lepődtem.

Bevették ugyanis a telefonomat, és még azt is megoldották, hogy mivel jeleztem, hogy az akkumulátor már nem igazán működik jól, kicserélték és úgy kínálták megvételre a leendő gazdájának. Én ezen nagyon meglepődtem. Persze örültem neki, mert tudtam, hogy találtam egy olyan partnert, akihez hosszú-hosszú éveken keresztül vissza fogok járni mert korrekt és egyenes. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot.

Leave a Comment