Festéshez elengedhetetlen!

Bizonyára nem vagyunk egyedül jelenleg azzal a helyzettel, hogy amit az új házunk és egyben otthonunk felújítása kapcsán terveztünk, és amit végül meg tudtunk valósítani, az egyáltalán nem áll összhangban egymással. Persze nagyon sokáig frusztrált bennünket is az a helyzet, hogy hiába gyűjtöttünk össze minden szükséges forrást, ami a felújításhoz szükséges volt, és hiába készítettünk pontos költségvetési tervet, végül sokkal nagyobb számlákat kaptunk a szakemberektől és az alapanyagokat is jóval drágábban tudtuk beszerezni, így az összeg koránt sem bizonyult sajnos elégnek. Egyetlen lehetőségünk maradt csupán, ha magunk vállalunk feladatokat a felújítás során. Persze olyan dolgokat tud az ember válogatni, ami azért nem jár akkora felelősséggel, csak a szépség válhat áldozatául annak, hogy teljesen amatőrként belevág a megoldásba.

Igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ha nem is szakember keze nyomát mutatja az eredmény mondjuk a falfestés kapcsán, mégis egy nagyon korrekt és szépnek mondható eredmény legyen a folyamat vége, és ezért rengeteget olvastunk és utána kérdeztünk számtalan dolognak, ami segíteni bizonyult a munkánkat. A leghasznosabb tanács egy barátunktól származott, aki arra biztatott minket, hogy szerezzünk be nyugodtan szerszámokat és eszközöket, amiket a profik is használnak, hiszen sokkal gyorsabb haladást és sokkal szebb eredményt lehet elérni ezek segítségével.

Fel is kerestük a fabrikshop.hu csapatát, akik a zsiráf csiszoló használatát javasolták, és talán életem egyik legjobb döntését hoztam, amikor meg is rendeltem ezt a kis eszközt. Hihetetlen gyorsan lehetett vele haladni a falcsiszolás feladatával, nem mellesleg pedig tökéletes eredményt értünk el általa, ami persze így az egész festés szépségét és minőségét is meghatározta. Mindenkinek javaslom a használatát, aki festésre készül és profi, tökéletes minőséget szeretne, akár a saját otthonában is, saját kezűleg.

Leave a Comment