Ha gyönyörű és tartós ajándékra van szükség

Nem is annyira régen, mikor épp azt hiszem az egész élet a feje tetején állt megismertem egy fiút. Egy fiút, akivel azóta minden napom együtt töltöm. Egy fiút, akiből azóta férfi lett, és egyetlen napom sem tudom már elképzelni nélküle. Azt hiszem abban a nehéznek tűnő életszakaszban az ég ajándékként küldte őt nekem. Bármit megtennék érte, és ugyanezt érzem részéről is. Ő egy Balaton parti kis faluból származik.

Szülei és nagyszülei hatalmas szeretettel fogadtak. A vidéki emberek tekintetében van valami különlegesen kedves, olyan, mintha mindig mosolyognának rám. A nagyszülei ma már olyanok, mintha a saját nagyszüleim lennének. Imádnak beszélgetni a parton borkortyolgatás közben. Bármilyen nehéz pillanatban, mindig ki tudtam kérni a tanácsukat, és mindig tudtak olyan dolgokat mesélni vagy mondani, ami segített az akkori helyzet megoldásában. Szinte hozzám nőtt az a Balaton part már. Nem is olyan régen, körülbelül hét hónapja, kaptam egy különleges ajándékot életem párjától.

Az egyik ilyen mély beszélgetés, ropogó tűz, és tavaszi naplemente mellett elém térdelt, és megkérdezte, van-e kedvem nekem is úgy, egymás mellett megöregedni, mint a mellettünk már majdnem szunyókáló két kis öregnek. Mondanom sem kell, hogy azonnal igent mondtam, és már ott, a kis tábortűz és a kéklő, fénylő balatoni táj mellett elkezdtem gondolkodni, mi is lesz ennek a két kisembernek a köszönő ajándékunk. Mindenképp valami olyat szerettem volna, ami hűen tükrözi, mennyire szeretjük őket, mennyire nagy szerepet játszanak az életünkben, és mennyire számíthatunk rájuk.

Valami, amire ha ránéznek, akkor biztosan eszükbe jutnak ezek az esték és ezek a beszélgetések. El is döntöttük, hogy a tökéletes ajándék számukra a vászonképek valamely formája lehet. Pont illik a szobájuk egyik falára, a kanapéról, amin üldögélni szoktak pedig pont rálátnak. Így valamilyen szinten legalább mindig velük lehetünk. Ha csak ránéznek, biztosan ők is érezni fogják, hogy nincsenek egyedül. Meg is találtuk a tökéletes Balatont ábrázoló vászonképet a szalaibalazs.hu oldalon. Egyszerűen gyönyörű pillanat volt, mikor átadhattuk számukra az esküvőn azt az ajándékot, amely valóban egyedi, személyre szóló, és minden szeretetünk tartalmazza. A tökéletes ajándékot.

Leave a Comment