„Minden, ami szépség”

Ez a szlogene, a hivatása a pipereshop.hu oldalnak. És valljuk be, itt tényleg mindent megtalálunk, ami szépségápolással kapcsolatos. Hatalmas választékkal, akár egyedül, akár szettben AVON, Oriflame, Obag termékekkel, műköröm alapanyagokkal várja az idelátogatókat.

Elsőre a főoldalon találjuk az akciós termékeket, amik rendkívül kecsegtetőek, és számtalan kedvezményes csomag megvásárlására is van lehetőség. Bár a fő célcsoportja a nők, a férfiak is találhatnak itt maguknak remek higiéniai termékcsaládot. A házhozszállítás is igen kedvező árak mellett elérhető, sőt, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, magyarországi címre, amit ne szépítsük, nem nehéz elérni, annyi hasznos, kecsegtető ajánlat közül tudunk választani.

Ráadásul 3-12 hónap garanciát kapunk a megrendelt termékre, ami fantasztikus annak, aki először rendel a webshopból, és esetleg kicsit még bizonytalan, vagy csak ki szeretne próbálni egy új illatot. Kényelmes, mert a fotelben ülve megrendelhetjük az általunk kiválasztott, szeretett terméket anélkül, hogy a lakásból ki kéne mozdulni, így rengeteg időt meg tudunk spórolni, amit sokkal hasznosabb dolgokkal is el tudunk tölteni.

De ha netán mégis a városban van dolgunk, személyes átvétel lehetséges a 1193 Bp. Üllői út 264 szám alatt nyitvatartási időben. Hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig előzetes egyeztetés után. A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

Leave a Comment