Biztos ajánlás útján

Nem olyan régen úgy döntöttünk a férjemmel, hogy itt az ideje gondolni a jövőnkre is, és a lakás helyett a városból kiköltözünk kicsit perem kerületbe, és veszünk egy családi házat. Egy régebbi házra esett a választás, amibe azonnal beleszerettünk, noha sok felújítási feladatot el kellett végezni rajta ahhoz, hogy be tudjunk költözni, hála a jó égnek mi még abban az időben meg tudtuk ezeket oldani, amikor elérhetőek voltak a kivitelezők és nem kellett akár egy évet várni egy kőműves munkájára. Ma már a belső munkálatok befejezése van csak hátra, a burkolás és teljesen költözhető is a ház.

A gázszerelő azonban kicsit megtréfált minket, hiszen rengeteg munkája lett hirtelen, és bizony egyszer csak közölte velünk, hogy mégsem tudja elvállani az előre megbeszélt feladatokat, csak hónapok múltán, ez esetben azonban a burkolás és a költözés is csúszna, amit igazság szerint egyáltalán nem engedhetünk meg magunknak, ezért új gázszerelő csapat után néztünk.

Rá is találtunk a djgepeszet csapatára, akiket az egyik ismerős ajánlott, mert náluk ők végzeték a gázrendszer kialakítását, és maximális szinten meg voltak velük elégedve. Amikor felvettük velük a kapcsolatot már mindketten tudtuk a férjemmel, hogy ők lesznek számunkra a tökéletes segítség, hiszen hihetetlen könnyen tudtunk velük kommunikálni, nagyon rugalmasok voltak, és azt éreztük, hogy amit megbeszélünk velük, az nincs veszélyben, nem fognak változtatni rajta, és nem fog a dátum és az időpont sem módosulni, ami nekünk már kulcsfontosságú volt.

Azt kell mondjam, hogy az eredmény sem maradt el, tökéletes munkát végeztek gázszerelés tekintetében. Maradéktalan elégedettek vagyunk velük és csak ajánlani tudjuk őket bárki számára, aki tökéletes munkát, megbízhatóságot, pontos költség tervet és biztos eredményt szeretne magáénak tudni. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.

Leave a Comment