Egy hihetetlen jó technika

Amikor a férjemmel megvettük azt a régebbi házat amit a családunk otthonának terveztünk felújítani még fogalmunk sem volt, hogy egyrészt ekkora költségvetéssel fog járni a felújítási munkálatok megoldása, másrészt pedig, hogy ennyire nehéz lesz jó szakembereket találni. Hála a jó égnek mi viszonylag hamar rátaláltunk a genezisbau csapatára, akik iszonyatosan sok segítséget nyújtottak, nem csak a konkrét felújítási feladatok megoldásában, hanem bizony ötletekben és tanácsokban egyaránt. Mi nem is gondoltuk például, hogy a falak nem csak felújítás és festés során hozhatók helyre, hanem bizony a gipszkartonozás is tökéletes megoldást tud nyújtani számunkra abban, hogy szép, hibátlan és tiszta falfelületeket kapjunk végeredményként.

Hála a jó égnek a Genezisbau ebben is tökéletes segítséget nyújtott, és a különleges festésnek köszönhetően szinte minden térben és helyiségben sikerült azt a fajta hangulatot megteremteni, amit igazán szerettem volna. A gyerekszoba iszonyatosan szép lett, ami külön öröm számunkra, hiszen ha minden igaz, akkor hamarosan érkeznek is a családba a picik, mert hogy nem egy kicsikét hordok a szívem alatt, hanem bizony kettőt. Emiatt is különösen fontos volt, hogy gyorsan, ám tökéletesen végig tudjuk vinni a felújítási feladatokat.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha biztos eredményeket, jó árakat és tökéletes kivitelezői hozzáállást szeretne a lakásfelújítás során, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a genezisbau.hu oldalon ezzel a kis csapattal, mert biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni az eredményekben. Mi nem csak a végeredmény tekintetében tátottuk a szánkat, hanem bizony a feladatok elvégzése során is annyira korrekt és annyira mindenre odafigyelő magatartást tanúsított ez a kis csapat, hogy maradéktalanul elégedett vagyok velük. Még arra is tudtak figyelni, hogy úgy dolgozzanak, hogy a lehető legkevesebbet kelljen majd takarítanom. Mi biztosan csak őket fogjuk felkeresni ha bármikor szükségünk lenne hasonló feladatokban segítségre.

Leave a Comment