Első nagy sikerünk

Egy vállalkozás kialakítása sosem könnyű feladat. Ezt mindenki tudja, aki ilyen témában az önállóságra adta a fejét. Már az sem könnyű, hogy a sok negatív és hitetlen ember véleményét túl tudjunk lépni, és továbbra is maximális erőbedobással és lendülettel tudjuk végezni a kialakítás lépéseit, amik sokszor megoldhatatlannak tűnő feladatokat tárnak elénk, de amikor tényleg történik valami baki vagy hiba, akkor kell nagyon erősnek lenni. Senki sem tökéletes ugyanis, hiba mindenhol van, ki kell javítani és tovább kell menetelni.

Talán ez az egész az agrár szektorban egy fokkal ha lehet még nehezebb, mert hát ott maga a tevékenység is igen kiszámíthatatlan eseményeknek, természeti csapásoknak van kitéve, ami bizony egy-egy évben akár a bevétel felezéséhez is juttathatja a céget, ami miatt sokan a szakadék szélére is kerülhetnek. Mi igyekszünk ezt mindig megoldani különböző praktikákkal kiküszöbölni, előre jelzéseket latolgatni, hihetetlen nehéz módon, de úgy látszik, hogy egyelőre sikeresen, mert nagyon jó eredményeink vannak.

Most már oda jutottunk, hogy indultunk egy pályázaton, ahol nyertesként is hozták ki a nevünket, és így a vállalkozás első nagyobb sikereként most egy traktor beszerzésén dolgozik. Kaptunk ajánlásként egy hihetetlen jónak tűnő partnert az Odisys személyében, akik nem csak hatalmas termék kínálattal, de még nagyobbnak mondható szakmai tudással és tapasztalattal vártak minket, így biztosan tudjuk, hogy jó helyen vagyunk, már csak a döntést kell meghoznunk két eszköz közül, hogy melyiket vásároljuk meg és kerüljön a gépparkunkba. Az már most biztos, hogy a jövőben a munkák sokkal gyorsabban kész lesznek és sokkal kevesebb energiát igényelnek majd mindenkitől. Így aztán különösen azt mondhatom, hogy másfél év után eljött a vállalkozás első nagy sikere, aminek azt gondolom minden itt dolgozó egy emberként örül, és talán még jobban csillog a szemünk és még nagyobb lendületet kaptunk ez által. Remélem a jövőben is hasonlóképp folytatódik majd a cég életútja.

Leave a Comment