A legjobb találat

Lassan pontosan négy hónapja döntöttem úgy, hogy szeretnék egy webshopot csináltatni, mivel hétvégente, munka mellett egyedi tervezésű és készítésű ékszereket készítek, főleg drótból, de több anyagból is, viszont így nem igazán marad lehetőség és idő azokra a fórumokra, helyekre, ellátogatni, ahol értékesíteni tudnám azokat. A facebook eddig egy nagyon jó hely volt ennek megoldására, de úgy érzem, kinőttem, és már teljesen más szinten szeretném ezt az egészet csinálni. Profibb, átláthatóbb és elegánsabb formában.

Természetesen a facebook oldal megmarad, és továbbra is jó szolgálatot fog tenni, hiszen számtalan posztot, hirdetést meg tudok rajta keresztül osztani, és nagyon sok követője van, tehát jó szolgálatot fog így is tenni, de kell egy professzionálisabb hely, hogy gördülékenyebben és egyszerűbben értékesíteni tudjam ezeket a termékeket. A tervezés és kivitelezés folyamata természetesen nagyon sok időt és energiát igényel, de azt gondolom, hogy meg lesz az eredménye.

Rá kellett azonban döbbennem, hogy nem elég, hogy ha egy nagyon szép és belső szempontból is jól felépített oldalt hozok létre a termékeknek, mert bizony jó képek is kellenek. Én megpróbáltam a termékeimet fotózni, de nagyon nem az a kép nézett vissza rám sosem, mint ami a valóságban az ékszereimet jellemezte. Éppen ezért elkezdtem a keresgélni, és ahogy beírtam a keresőbe, hogy fotózás vác környékén, már jöttek is a találatok. Nem volt könnyű szelektálni köztük, de végül azt mondhatom, hogy a legjobb találatot sikerült megkeresnem, hiszen nem tudnék jobb kivitelezőt elképzelni magamnak, mint a szikyfoto.hu-t. Nem csak nagyon könnyű és gördülékeny a közös munka Petivel, de hihetetlen szép és részletgazdag képeket kapok tőle, ami a shop ékszereként minden kétséget kizáróan megmutatja a termékeim színét, mintázatát, csillogását vagy épp matt mivoltát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt, aki termékfotózás témakörében fotóst keres Vác térségében.

Leave a Comment