Ha tokot keresel

Én már a mac gépem vásárlásánál gondolkodtam azon, hogy mivel ezek az eszközök tudom, hogy nagyon sérülékenyek, és nagyon kell rájuk vigyázni, amit még én is nehezen oldok meg, de a két gyerekem otthon biztosan képtelen rá, kellene vennem hozzá valamilyen tokot. Kérdeztem is az eladót, hogy melyiket ajánlja, de hát amiket mutatni tudott, mind elvették volna ennek a gépnek az elegáns megjelenését, a kifinomult formáit, és ezt egyáltalán nem szerettem volna. Úgy döntöttem tehát, hogy majd a későbbiekben keresek valami szép és elegáns macbook tokot hozzá. Igen ám, de mi szokott történni ezekkel a gondolatokkal? Elfelejtődnek. Így történt ez nálam is.

Valamelyik nap azonban sikerült úgy kiszállnom a kocsiból, hogy a gép az ölemben volt, mert valamit utasként meg kellett néznem egy konferenciára menet és elfelejtettem, a gép természetesen élével esett a földre, és azonnal sérült is a burkolata. Azonnal a fejemhez csaptam, hogy ha vettem volna tokot, akkor most nem lenne probléma, és ekkora sérülés a gépen, mert megvédte volna. Az egyik kollégám pedig ajánlott is egy jó oldalt, ahol számtalan különleges és egyedinek mondható tokot lehet találni.

Haza érve persze az első dolgom volt fellépni a https://macbooktok.hu/ oldalra, ahol rövid időn belül azon kaptam magam, hogy nem igazán tudok döntést hozni, mert túl sok tok kezdett meg tetszeni. Kikértem a kislányom és a férjem véleményét is, és mivel mindketten ugyanazt a tokot mondták, hogy a legjobban tetszik nekik, már meg is rendeltem. A kézhezvétel nagyon simán ment, a tok pedig gyönyörű. Abszolút támogatja a mac szépségét és kifinomultságát. Ha tehát bárki tokot keres csakis ajánlani tudom ezt az oldalt. Megéri venni egyet, pert pillanatok alatt megtörténik a baj, és hatalmas védelmet tud nyújtani a gépeknek.

Leave a Comment