Hallottál már róluk?

Én nem is gondoltam volna, hogy valamilyen szinten úgy működik a vállalatok rendszere és a köztünk lévő kommunikáció, mint a háziasszonyok és az ő ritkán megrendezett találkozójuk. Mire gondolok? Hát arra, hogy mindenki azt gondolja, hogy a másik mennyire jó helyzetben van, hogy nincsenek a szervezeten belüli problémák, vagy ha fel is üti a fejét valami, azt látszólag nagyon gyorsan és csírájában sikerül megoldani, hogy nincsenek kommunikációs problémák vagy a munkatársak motivációjával nincs semmi gond. Aztán persze amikor mélyebb és őszinte beszélgetésbe elegyedik az ember a vezetőkkel, akkor rájön, hogy nem csak nála vannak gondok, sőt. Nagyjából mindenki küzd egy-egy nagyobb nehézséggel és szinte hasonló feladatokon vannak túl a vezetők, vagy épp állnak előtte.

Így alakult, hogy az én mostanság felmerülő legnagyobb problémámra, a kommunikációban fellépő, néha hatalmas káoszt és problémákat okozó nehézségekre egy ajánlást kaptam a Kogwheel csapatának szolgáltatásai személyében. Megmondom őszintén, hogy bár tudtam, hogy olyan embertől érkezett az ajánlás, aki biztosan nem adta volna, ha nem száz százalékig biztos annak a minőségében és az eredményben, mert iszonyatosan kellemetlen helyzetben érezné magát ha valaha is valakinek rossz ajánlást adna, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan és hatékonyan fogok tudni dolgozni és haladni ezzel a fantasztikus csapattal.

Nálunk sajnos előfordult, hogy egy-egy lehetőségről, akár pályázat, akár munka, tender kapcsán lemaradtunk, mert a kommunikációba hiba csúszott, és iszonyatos károkat okozott már ez a probléma. A Kogwheel csapatával két hónapja dolgozunk együtt, és már most azt mondhatom, hogy nem hogy érezhető a változás, hanem felfoghatatlan változáson megy keresztül a szervezet, csakis a szó jó értelmében.

Csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki szeretne egy valóban profi, lelkiismeretes és minőségi munkát nyújtó csapattal hosszú távon együtt dolgozni, gyors és valódi eredményekkel. Biztos vagyok benne, hogy aki hozzájuk fordul segítségért nem fog csalódni. Sőt! Ha eddig nem adott ajánlásokat, ezt a szuper csapatot biztos hogy javasolni fogja nem egy partnerének!

Leave a Comment