Ki kell tűnni a tömegből, hogy az emberek észrevegyenek

Az emberek mindig azokat az eladókat választják, akik valamiben másabb kommunikációt folytatnak, mint a többiek. A cseh zöld emberke idegesítő hangja a tévében óriási számokat hoz nekik. De ezt mi KKV szinten kis cégként persze nem tudjuk megtenni. De valahogy mégis szerettem volna kitűnni jobban a tömegből, hogy minket találjanak meg inkább az emberek és ne a konkurenseinket.

Ki kell tűnni a tömegből, hogy az emberek észrevegyenek

Manapság egyre több a webáruház és egyre nehezebb érvényesülni. Régen persze elég volt, ha szépen feltettük a termékeket, úgy, ahogy nekünk is tetszene vevőként: sok képpel, részletes leírással és máris jöttek a rendelések. Ma már ez másabb módon működik, mivel sokkal több a webshop és sokan árulnak olyan termékeket is, mint mi. Ebből a sok oldalból, pedig a vevő dönt, hogy kit választ. És a legtöbbször azt, akit elsőre megtalál.

Ezért megbíztam egy barátom ismeretségébe tartozó céget, hogy a prémium linképítés segítségével növeljék meg a forgalmunkat, amennyire csak lehet. Elmondták előre, hogy ez egy hosszabb folyamat. Sok a konkurens és sokan már előrébb is járnak az úton. De ettől függetlenül idővel szép sikereket lehet elérni. Nem is tétováztunk bele is vágtunk.

Talán fél év elteltével már stabilan éreztem, hogy mennyire fontos dolog a linképítés, mivel szemmel láthatóan sokkal több volt a rendelésünk havi szinten, mint azelőtt. Úgyhogy a folyamat zajlik és azóta is keresem azokat a megoldásokat, amikkel kicsit más tudok lenni. Kicsit több, mint a többiek, hogy a vevők nekem szavazzanak bizalmat.

Leave a Comment