Milyen órát visel egy férfi?

Tulajdonképpen, a férfilétet 18 éves kor felett tekintjük csak annak, az órák választásának fontosságával is e kor felett foglalkozunk csak komolyabban. Felnőtté válik egy fiú, férfi lesz belőle, megkomolyodik, hatalmas felelősséget vállal, egyre inkább a saját lábára áll. Gondoljunk csak bele!

Egy megbeszélésen a kezünk az asztal fölött van, láttatjuk az órákat. Ha tárgyalásra megyünk, az óránk nagyon sokat elárul rólunk. Olyan, mint az illatunk, vagy a cipőnk, felhívjuk a figyelmet rá, megmutatjuk, anélkül mondunk információkat magunkról, hogy elmesélnénk bármit is. Az óra egy nyelv, amit sokan beszélünk, és nagyon sok mindent elárul a viselőjéről. Nincs örökérvényű igazság óraválasztásnál, mert életünk során folyamatosan változik az ízlésünk. Öltözködésünknek is sokféle helyzetben kell harmóniában lenni elsősorban önmagunkkal, másodsorban a környezettel. Határozottságot, erős egyéniséget kell sugalljon ahhoz, hogy komoly tárgyalópartnernek tekintsenek minket.

Egy maraton lefutásához például elég jól jöhet egy Apple watch, ami méri a pulzust, a megtett távolságot, vagy akár a sebességünket, az elégetett kalóriák számát, azaz segít optimalizálni a teljesítményünket. Ebben az esetben az óránk egy fontos eszköz, ami elsősorban funkciójában a társunk, mint esztétikailag. De nyilván már ezeket a hasznos kis kütyüket rengeteg féle kiegészítővel is meg tudjuk vásárolni, így nem kell két fontos tevékenység között cserélgetni az óránkat.

Leave a Comment