„Base on User” – de mit is jelent ez pontosan?

Maga a Baseus márkanév a „Base on User” szlogen egyszerűsítéséből ered, mely kifejezi a gyártó felhasználószemléletű gondolkodásmódját. Esztétikai szempontból egyszerűségre, stílusosságra és könnyű felhasználhatóságra készülnek. Termékeik a hétköznapokra lettek tervezve, így minden termék praktikus is a divatos megjelenése mellett.

A gyakorlati esztétika kiemelten fontos a Baseus számára, ezért szakképzett emberekkel dolgozik azon nap mint nap, hogy elégedett vásárlói körét növelje azáltal, hogy tökéletes minőségű, évekig kiválóan működő termékeket dobjon piacra. Mint márka, 10 éve van jelen a piacon, és viszonylag hamar jelentősen elterjedté vált szerte a világon, hihetetlen sok lehetőséget, megoldást kínálva, akár kényelmi, akár biztonsági szempontból.

Gyorsan közönség kedvenccé váltak nem csak a minőség, hanem a kiváló ár/érték arány miatt is. A lendületes és töretlen népszerűségét minőségi és innovatív kiegészítőivel érte el, mely évről évre díjak sorát hozza a gyártó számára. Legyen szó olcsó, közép vagy akár prémiumkategóriás készülékről, a tartozékok plusz funkcionalitással látják el, vagy védik a telefonunkat. Egy sor védelmi lehetőség közül választhatunk, ilyenek például üvegfóliák és tokok, vagy éppen bővíthetjük a telefon felhasználását tartókkal, hangszórókkal, esetleg memóriakártyával, vagy vezeték nélküli töltővel. Utazás, vezetés, vagy kikapcsolódás, minden tevékenységhez lehet már kapni divatos, és legfőképp hasznos kiegészítőt náluk. Tehát határ a csillagos ég, ez a BASEUS.

Leave a Comment